Animal Event 2020 geannuleerd, online-versie in voorbereiding!

De afgelopen periode heeft de organisatie van Animal Event er alles aangedaan om het evenement in de lucht te houden. Helaas blijft de situatie te onzeker, waardoor de organisatie genoodzaakt is om het evenement alsnog te annuleren. Iedereen met tickets ontvangt komende maand het ticketbedrag terug.

‘Animal Event Online’
Ondanks dat het fysieke evenement geannuleerd moet worden, bieden wij alle huisdierliefhebbers van Nederland en België een alternatief. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een online-versie van Animal Event op de beoogde datum in oktober. Hoe dit online evenement er uit komt te zien en op welke manier je als bezoeker hierbij ‘aanwezig’ kunt zijn, maken wij in de komende weken bekend via onze site.

Uiteraard hopen wij volgend jaar alle huisdierliefhebbers weer te mogen verwelkomen op Animal Event 2021 op 7, 8 en 9 mei op onze vertrouwde locatie Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Voor nu wensen wij iedereen die op wat voor manier dan ook getroffen is door de gevolgen van het coronavirus enorm veel sterkte toe. Namens de organisatie van Animal Event, pas goed op jezelf en blijf gezond!

Delen