Op zondag 25 april 2021 van 11:00 – 16:00 uur is de tweede editie van de Bubbles & Bones hondenwandeling gepland, zet deze datum alvast in je agenda! Voor de tweede editie van Bubbles & Bones Outdoor verwachten we maar liefst 100 deelnemende baas-en-hond koppels die in een eigen tijdslot een mooie en gezellige en corona-proof wandeling maken.

De wandeling vindt weer plaats in het Gooi, we starten bij Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, 3744 ML IN Baarn. Als je de parkeerplaats oprijdt, zie je vanzelf onze gele HuisdierenApp caravan al staan, hier kun je je melden.

Wandel je ook mee dit jaar? Deelnemers kunnen zich registreren middels het onderstaande formulier.

Na je registratie ontvang je een bevestigingsmail met een toegewezen tijdslot voor jouw wandeling, zo loopt iedereen op veilige afstand van elkaar. Kosten deelname: €10,- per team (baasje en hond), elke 2e hond €5,- Ook met ‘hondenweer’ gaat dit wandel event uiteraard door!

Totaal: € -

In 2020 was deze wandeling een groot succes; in de prachtige bosrijke omgeving van het Gooi wandelden alle deelnemers én dagjesmensen langs de hippe HuisdierenApp caravan, de vrolijke dames van het DierenDiploma en de natuurlijke supplementen van LEAF Animal Care bij de start. Op de route bieden diverse sponsoren en goede dierendoelen leuke activiteiten aan zoals een snuffel- en zoekparcours, botje trek, een health check en nog veel meer.

Wij danken de sponsoren die het Bubbels and Bones event mede hebben mogelijk gemaakt:

MSD Animal Health: voorop in preventieve diergezondheid!

MSD Animal Health maakt zich samen met dierenartsen en wetenschappers sterk voor het verbeteren van de diergezondheid. Dit doen we onder meer door het ontwikkelen van hoogwaardige diergeneesmiddelen, slimme services en innovatieve oplossingen voor zowel landschapsdieren als gezelschapsdieren. Omdat preventieve diergezondheid onze prioriteit is, promoten we graag STAP. STAP is een methode die je het hele jaar kunt gebruiken in de strijd tegen teken. Handelen volgens STAP helpt gezondheidsproblemen bij jezelf, je gezin en je dier te voorkomen! Lees verder…


Flexadin by Vetoquinol
Honden en katten zijn continu in beweging. Springen, rennen en spelen maken deel uit van hun dagelijkse routine. Deze activiteiten kunnen op lange termijn hun gewrichten belasten en artrose veroorzaken. Deze gewrichtsproblemen zijn vaak de oorzaak van stijfheid, verminderde activiteit en pijn.

Verbeter het welzijn van jouw viervoeter met aangepaste voeding, juiste beweging, gebruik van voedingssupplementen en indien nodig medicatie.

Flexadin is een compleet assortiment innovatieve voedingssupplementen ter ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten van honden en katten in geval van osteoartrose. De lekkere, zachte brokjes kan je als traktatie geven of toevoegen aan de voeding.
Aanbevolen door dierenartsen!Jouw hond in topvorm op een natuurlijke manier?

Dat kan met Leaf Animal Care! Want net zoals bij mensen spelen factoren zoals beweging, verzorging en voeding een belangrijke rol. Als aanvulling op een goed afgestemde voeding bieden natuurlijke supplementen ondersteuning voor de gezonde weerstand van uw hond.

Leaf Animal Care helpt om op een natuurlijke manier huisdieren gezond te houden.

Het eigen merk van TS Animal Health is ontstaan vanuit de liefde en passie voor dierenwelzijn, door de inzet van pure en biologische ingrediënten die met zorg en wetenschap zijn geselecteerd omwille van hun bewezen krachtige werking. Daarnaast streven wij naar een duurzame productie met minimale belasting voor de mens, dier en milieu. Als jonge speler op de markt hopen we met de kracht van de natuur heel veel lieve dieren bij te staan.

Het huidige assortiment bestaat uit producten voor de hond die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en gericht op het ondersteunen van de spijsvertering, het bewegingsstelsel, de luchtwegen, de huid en de vacht.

100% natuurlijke oplossingen die momenteel verkrijgbaar zijn in onze webshop:

·      Groene klei voor EHBO toepassingen
·      Lijnzaadolie voor vachtverbetering
·      SOS Vlo/Teek producten zoals een omgevingsspray en vachtdruppels
·      Zwarte komijn voor extra weerstand

Binnenkort breiden we het assortiment uit, ook voor andere diersoorten zoals kat en paard.
Kijk voor meer informatie op www.leaf-animalcare.com


Barbara van Rijn van Bluet Foto’s heeft prachtige foto’s gemaakt tijdens Bubbles and Bones 2020

Dierendoelen

De HuisdierenApp is er voor alle diereneigenaren en biedt een platform voor Goede Dierendoelen. Wij brengen geïnteresseerden en verschillenden organisaties en stichtingen met elkaar in contact.
Bekijk hieronder een aantal Goede Dierendoelen dat zich bezighoudt met dierenhulp of werken met dieren ten behoeve van bijvoorbeeld dagbesteding in de zorg.  Klik op de link en kom op de gewenste site voor verdere informatie. Beheer je zelf een Goed Dierendoel en sta je er nog niet bij: neem gerust contact op met info@huisdierenapp.nl. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.


Overzicht:

De HuisdierenApp is voor en door jou!
Wij zijn continue bezig de HuisdierenApp uit te breiden
en vragen hierbij jouw hulp!
Staat jouw favoriete uitlaatgebied nog niet in de App?
Laat het ons weten en wij voegen het gebied toe.
Alle tips zijn welkom. KLIK HIER