Voorvertoning in nieuwe tab(opent in een nieuwe tab)

In deze lastige tijden zijn onze vierpotige maatjes extra belangrijk als steun en afleiding. Als je een dierenhart hebt, ken je vast ook de diverse organisaties die hulp bieden aan dieren in nood of met gezondheidsproblemen. De HuisdierenApp zet Goede Dierendoelen graag in het zonnetje.
Daarom organiseert de HuisdierenApp op zondag 4 oktober Bubbles & Bones; een hondenwandeling voor baasjes en honden. De opbrengst van deze hondenwandeling komt ten goede aan de Goede Dierendoelen die ook in de app te vinden zijn.

Wandel je ook mee?!

We wandelen 4 kilometer, randje Gooi, in het mooie Baarn rondom de sfeervolle locatie Kasteel Groeneveld. Na het nuttigen van een Gooische bubbel en kluifje voor de hond, start je per equipe, corona proof, aan de hondenwandeling. Vooraf inschrijven is vanwege de RIVM richtlijnen verplicht.

Wanneer: Zondag 4 oktober 2020
Ontvangst en eindpunt: Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2, 3744 ML in Baarn
Tijd: start tussen 11:00 – 14:00 uur, eindtijd event 16:00 uur
Hondenweer?: het event gaat altijd door, honden moeten tenslotte altijd uit
Kosten?: Inschrijving kost €10,- per team ( eigenaar en hond), inclusief “Doggiebag”. en €5,- voor elke 2e hond.

Totaal: € -

Bubbels & Bones hondenwandelig wordt mede mogelijk gemaakt door o.a.

Dierendoelen

De HuisdierenApp is er voor alle diereneigenaren en biedt een platform voor Goede Dierendoelen. Wij brengen geïnteresseerden en de verschillenden organisaties en stichtingen met elkaar in contact.

Bekijk hieronder een aantal Goede Dierendoelen die zich bezighouden met dierenhulp of werken met dieren ten behoeve van bijvoorbeeld dagbesteding.  Klik op de link en kom op de gewenste site voor verdere informatie.

Beheer je zelf een Goed Dierendoel en sta je er nog niet bij: neem contact op met info@huisdierenapp.nl.
Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Overzicht: