De vraag is heel simpel, het antwoord minder: wat is de Leukste Hond van Nederland? De onvergetelijke eerste editie krijgt een staartje, want is het hoog tijd voor een tweede editie. Gerard Ekdom gaat weer op zoek naar de Leukste Hond van Nederland!

Iedereen die Gerard en Evelien een beetje kennen, weten dat zij allebei helemaal gek zijn van honden. Niet voor niets zijn zij allebei trotse baasjes van twee viervoeters. Die zijn natuurlijk al superleuk.

Jouw hond de leukste?

Maar niet de leukste! Tenminste, als baasje vind je natuurlijk dat jouw kwispelaar de allerleukste is, toch? Misschien niet de mooiste, niet de best getrainde, maar de leukste hond. Daarom kun je jouw hond hieronder aanmelden voor de Leukste Hond van Nederland!

Roem, brokaal en brokken

Het werkt zo: je kunt jouw hond tot en met zondag 13 september op deze pagina aanmelden. Uit die hond-erden aanmeldingen zal de vakjury onder leiding van Martin Gaus vijf leukste nomineren. Dat wordt nog een hele kluif Daarna volgt een stemronde en op vrijdag 18 september wordt de winnaar bekendgemaakt. Die wint eeuwige roem, de felbegeerde brokaal én een jaar lang hondenbrokken, aangeboden door Pets Place en Wellness Core! Wie wil dat nou niet!?

Meedoen dus! Vul het formulier op de site in en misschien blinkt die prijs 18 september wel bij jou in de vitrinekast! Denk ook vooral aan een mooie foto of hilarisch filmpje.

Bron: Radio 10