Van grootse evenementen in de dierensector, lanceringen van nieuwe producten, marketing, communicatie en PR opdrachten tot de HuisdierenApp: diversiteit is onze kracht. Als full service organisatiebureau met meer dan 25 jaar ervaring snappen we wat nodig is om jouw project tot een succes te maken. Transparant, persoonlijk, ambachtelijk, enthousiast en innovatief. Dat maakt het verschil en daar gaan we voor! Ons team bestaat uit ervaren marketing specialisten met een frisse blik. We delen allen de passie voor dieren en dierenwelzijn. We maken het verschil voor onze klanten doordat we oog hebben voor detail, een goede neus voor trends en een flinke dosis energie.

Pascale & Pip
Oprichtster & PR goeroe
Als absolute trendwatcher en aanjager van de HuisdierenApp is Pascale al meer dan 20 jaar een vaste waarde in de huisdierenbranche. Eigenaar van organisatiebureau Vitaux en in het fijne bezit van 1 hond, 5 katten, 2 paarden en een boel kippen. Daarnaast ook getrouwd en moeder van 2 kinderen.
Sandra & Bloke
MarCom duizendpoot
Praktische informatie op een juiste manier vertalen en onder de aandacht brengen daar is Sandra heel bedreven in, ze is betrokken bij de laatste nieuwtjes en toffe acties voor ons platform. Sandra is de bezitter van stoere Jack Russel Terrier met een voorliefde voor konijnen en katten die ook mee naar kantoor gaat.
Caroline & Miró
MarCom & sales tijger
Als groot dierenliefhebber weet ze gemakkelijk de vertaalslag te maken naar de praktijk. Een samenwerking binnen de HuisdierenApp succesvol opzetten, introduceren van nieuwe diensten en/of onderzoeken naar internationale mogelijkheden, je kan bij Caroline terecht!
Esther & Guusje
HR Manager
Op het gebied van organisatievraagstukken en human resources maken we gebruik van de expertise van Esther, die op freelance basis Vitaux adviseert. Met haar ruim 35 jaar ervaring in het HR-vak staat zij ons o.a. bij met werving- en selectieprocedures, performance management en het maken van (HR) lesmateriaal voor diergerelateerde opleidingen. Daarnaast geeft zij toelichting over wet- en regelgeving en helpt zij met het spotten van relevante nieuwsberichten en bij interne procesverbeteringen, zoals voor onze HuisdierenApp. Met manlief en poes Charlie woont zij in Hilversum en is regelmatig logeeradres voor het beestenspul van haar dochter (1 konijn en 2 cavia’s).
Wesley & Anna
Creatieve whizzkid
Het creatieve bouwbrein achter de HuisdierenApp is Wesley, hij weet hoe je mooie interactieve dienstverlening kan vertalen in een app volgens de laatste technieken. Om zich in te leven in de huisdierensector heeft hij zelfs 2 muizen aangeschaft!

De HuisdierenApp is een initiatief van Organisatiebureau Vitaux.
Oud Eemnesserweg 27
3755 MR Eemnes
T: 035-6255185
E: info@vitaux.nl
E: info@huisdierenapp.nl
W: www.vitaux.nl

Geef ons door wat je nog mist in onze HuisdierenApp. Bijvoorbeeld een leuk wandelgebied? Alle suggesties zijn welkom.