Is je huisdier ziek, is het tijd voor de jaarlijkse vaccinatie van je kat of heeft je konijn een dierenarts nodig?

Via de HuisdierenApp vind je de dierenartsen bij jou in de buurt.

Dierenartsen in de buurt

Zoek je specifiek naar een Cat Friendly Clinic of dierenartsen die je in het weekend en ’s nachts kunt bereiken? Je kunt hierop selecteren in de HuisdierenApp!

Van Sterklinieken tot alle Anicura en Evidensia klinieken en ook de onafhankelijke dierenklinieken staan in de HuisdierenApp.

Alles in de buurt in één app
Naast de dierenartsen en dierenklinieken staan ook alle alle dichtstbijzijnde gedragsdeskundigen, dierenspeciaalzaken, pensions, trimsalons, uitlaatgebieden, evenementen etc. in één handige app.

Lekker uitlaten en loslopen
Met je hond uitwaaien op het strand, wandelen in het bos of zwemmen in een plas? In de HuisdierenApp vind je de leukste uitlaatplekken en losloopgebieden.

Behandelingen of medicatie niet vergeten?Krijg een seintje!
Met onze medische herinneringenservice vergeet je je huisdier nooit meer te ontwormen, te ontvlooien of medicijnen te geven. Zo houden we samen je huisdier gezond.

De HuisdierenApp is dé gratis App voor huisdierbezitters, geen baasje kan zonder! Alle belangrijke gegevens van je huisdier, zoals chip- en verzekeringsnummer, handig bij elkaar. Behandeling of medicatie nodig? Via onze medische herinnerservice krijg je een seintje! Alle dichtstbijzijnde dierenartsen, gedragsdeskundigen, dierenspeciaalzaken, pensions, trimsalons etc. in één handige app. De leukste uitlaatplekken en losloopgebieden, ze staan in de App! En wil je snel advies van een dierenarts zonder stress van een bezoek aan een kliniek? Via de HuisdierenApp kan je snel en eenvoudig Videobellen met je dierenarts.