De HuisdierenApp is dé gratis App voor huisdierbezitters, geen baasje kan zonder! Alle belangrijke gegevens van je huisdier, zoals chip- en verzekeringsnummer, handig bij elkaar. Behandeling of medicatie nodig? Via onze medische herinnerservice krijg je een seintje! Alle dichtstbijzijnde dierenartsen, gedragsdeskundigen, dierenspeciaalzaken, pensions, trimsalons etc. in één handige app. De leukste uitlaatplekken en losloopgebieden, ze staan in de App! En wil je snel advies van een dierenarts zonder stress van een bezoek aan een kliniek? Via de HuisdierenApp kan je snel en eenvoudig Videobellen met je dierenarts.

Voor alle huisdierbezitters. De App richt zich op eigenaren van hond, kat, konijn, knager, fret, vogel en reptiel. Voor andere diersoorten, zoals vissen, zullen de termen anders zijn en is de App mogelijk minder geschikt. Dat neemt niet weg dat een deel van de functies ook voor andere huisdieren handig kunnen zijn.
Je hebt alle informatie van je huisdier altijd bij de hand in één App. De App is makkelijk in gebruik en biedt alles wat je als huisdiereigenaar voor je huisdier nodig hebt!
Bij het inloggen klik je op de button [Wachtwoord vergeten?] Geef je mailadres op en druk op de button [Verzenden]. Je ontvangt een mail met een link, als je daarop klikt krijg je een nieuw wachtwoord gemaild. Dit wachtwoord kun je na inloggen wijzigen in de HuisdierenApp.
Ja dat is mogelijk. Als je dezelfde inloggegevens (emailadres en wachtwoord) gebruikt, dan kom je in hetzelfde profiel terecht.
De App is ook in het buitenland te gebruiken. Het aanbod van dichtstbijzijnde dierenartsen, dierenspeciaalzaken etc. is in het buitenland wel beperkt.
Kies de plus rechts bovenin. Selecteer je huisdiersoort. Upload profielfoto, voer naam en geboortedatum in en klik op ‘Gegevens opslaan’. Je springt vervolgens naar het profiel van je dier en kan de verdere gegevens invoeren bij ‘Bio’, ‘Gezondheid’ en ‘Voeding’. Dat kan met de ‘pen’, ‘+’ en ‘weegschaalicoontje’, kies vervolgens voor ‘Wijzigingen opslaan’. Uitleg video
Ga naar je huisdier (via pootje naar de lijst of via profielfoto direct naar je huisdier). Vul de gegevens van je huisdier in. Ga naar het tabblad ‘Gezondheid’, kies ‘+’ en ‘pen’ om de gegevens aan te passen, in dit voorbeeld ‘Dierenartscontrole’. Selecteer een optie, bijvoorbeeld ‘Vaccinatie’. Kies ‘Herinnering instellen, stel het tijdstip in, bijvoorbeeld 10.00 en bevestig. Kies bij ‘Herhaal’ hoe vaak je deze reminder wil herhalen, en klik op ‘Opslaan’ en vervolgens op ‘Wijzigingen opslaan’. Je herinnering is ingesteld!
Ga naar ‘Medische Zorg’, ‘Dierenspeciaalzaken’ etc. Kies de zorg of dienst waar je naar op zoek bent, bijvoorbeeld ‘Dierenartsen’. Je krijgt nu direct een lijst van dierenartsenpraktijken En maak je keuze. Je kunt links bovenin op ‘Kaart’ klikken voor een visueel beeld.
Via de HuisdierenApp kan je snel en eenvoudig Videobellen met je dierenarts! Zo krijg je deskundig advies van een dierenarts zonder de stress van een bezoek aan de dierenartsenpraktijk. Op de pagina vind je meer informatie over deze dienst.Videobellen
Overal bij de hand. Makkelijk in gebruik. Medische herinnerservice. Alles in de buurt in één app. Videobellen met je dierenarts.
De helft van de Nederlandse huishoudens houdt meer dan 27 miljoen huisdieren. in totaal worden er 2.9 miljoen katten en 1.7 miljoen honden gehouden. Er zijn 450.000 paarden gehouden in Nederland