Bubbles & Bones Outdoor is een van de jaarlijks terugkerende outdoor evenementen die worden georganiseerd door het team van de HuisdierenApp. Bij deze interactieve wandeling staan Goede Dierendoelen centraal en zetten we deelnemers met hun viervoeter extra in het zonnetje.

De HuisdierenApp is er voor alle diereneigenaren en biedt een platform voor Goede Dierendoelen. Wij brengen geïnteresseerden en verschillenden organisaties en stichtingen met elkaar in contact.
Bekijk hieronder een aantal Goede Dierendoelen dat zich bezighoudt met dierenhulp of werken met dieren ten behoeve van bijvoorbeeld dagbesteding in de zorg.  Klik op de link en kom op de gewenste site voor verdere informatie.

Beheer je zelf een Goed Dierendoel en sta je er nog niet bij: neem gerust contact op met info@huisdierenapp.nl. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen!

Editie 2021

Op zondag 25 april 2021 was de tweede succesvolle editie van de Bubbles & Bones hondenwandeling. Er wandelden maar liefst 80 deelnemende baas-en-hond koppels mee, die in een eigen tijdslot over het prachtige landgoed bij kasteel Groeneveld wandelden.

Editie 2020

Op zondag 4 oktober 2020, wereld dierendag, organiseerden we de eerste editie van deze wandeling, direct een groot succes! In de prachtige bosrijke omgeving van het Gooi wandelden alle deelnemers én dagjesmensen langs de hippe HuisdierenApp caravan, de vrolijke dames van het DierenDiploma en LEAF Animal Care bij de start. Op de route boden diverse sponsoren en goede dierendoelen leuke activiteiten aan zoals een snuffel- en zoekparcours, botje trek, een health check en nog veel meer.

Foto’s

Onze vaste supporter fotografe Barbara van Rijn van Bluet Foto heeft prachtige foto’s gemaakt van beide edities:

Foto’s editie 2020
Foto’s editie 2021

Selectie Goede Dierendoelen

Bedankt sponsoren van de eerste edities!