Ben je op zoek naar benodigdheden voor jouw huisdier? Speeltjes, manden, kussens, diervoeding, krabpalen, snacks, hokken en nog veel meer; je vindt het bij de dichtstbijzijnde dierenwinkel.

Logo Dibevo

De dierenspeciaalzaken in de buurt die in de HuisdierenApp staan zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Dibevo


Alles in de buurt in één app
Naast de dierenspeciaalzaken in de buurt staan ook alle dichtstbijzijnde dierenartsen, gedragsdeskundigen, pensions, trimsalons, uitlaatgebieden, evenementen etc. in één handige app.

Lekker uitlaten en loslopen
Met je hond uitwaaien op het strand, wandelen in het bos of zwemmen in een plas? In de HuisdierenApp vind je de leukste uitlaatplekken en losloopgebieden.

Behandelingen of medicatie niet vergeten? Seintje?
Met onze medische herinneringenservice vergeet je je huisdier nooit meer te ontwormen, te ontvlooien of medicijnen te geven. Zo houden we samen je huisdier gezond.

De HuisdierenApp is dé gratis App voor huisdierbezitters, geen baasje kan zonder! Alle belangrijke gegevens van je huisdier, zoals chip- en verzekeringsnummer, handig bij elkaar. Behandeling of medicatie nodig? Via onze medische herinnerservice krijg je een seintje! Alle dichtstbijzijnde dierenartsengedragsdeskundigendierenspeciaalzakenpensions, trimsalons etc. in één handige app. De leukste uitlaatplekken en losloopgebieden, ze staan in de App! En wil je snel advies van een dierenarts zonder stress van een bezoek aan een kliniek? Via de HuisdierenApp kan je snel en eenvoudig Videobellen met je dierenarts.
Ook de Goede Dierendoelen staan in de HuisdierenApp.

Je kunt de HuisdierenApp Downloaden voor Android en Apple devices. En het is gratis en vrij van reclame.  De App richt zich op eigenaren van hond, kat, konijn, knager, fret, vogel en reptiel. Voor andere diersoorten, zoals vissen, zullen de termen anders zijn en is de App mogelijk minder geschikt. Dat neemt niet weg dat een deel van de functies ook voor andere huisdieren handig kunnen zijn.