De HuisdierenApp is er voor alle diereneigenaren en biedt een platform voor Goede Dierendoelen. Wij brengen geïnteresseerden en de verschillenden organisaties en stichtingen met elkaar in contact.

Bekijk hieronder een aantal Goede Dierendoelen die zich bezighouden met dierenhulp of werken met dieren ten behoeve van bijvoorbeeld dagbesteding in de zorg. Klik op de link en kom op de gewenste site voor verdere informatie.

Beheer je zelf een Goed Dierendoel en sta je er nog niet bij: neem gerust contact op met info@huisdierenapp.nl.
Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Overzicht Goede Dierendoelen:

De HuisdierenApp is dé gratis App voor huisdierbezitters, geen baasje kan zonder! Alle belangrijke gegevens van je huisdier, zoals chip- en verzekeringsnummer, handig bij elkaar. Behandeling of medicatie nodig? Via onze medische herinnerservice krijg je een seintje! Alle dichtstbijzijnde dierenartsen, gedragsdeskundigen, dierenspeciaalzaken, pensions, trimsalons etc. in één handige app. De leukste uitlaatplekken en losloopgebieden, ze staan in de App! En wil je snel advies van een dierenarts zonder stress van een bezoek aan een kliniek? Via de HuisdierenApp kan je snel en eenvoudig Videobellen met je dierenarts.
Ook de Goede Dierendoelen staan in de HuisdierenApp.

Je kunt de HuisdierenApp Downloaden voor Android en Apple devices. En het is gratis en vrij van reclame.  De App richt zich op eigenaren van hond, kat, konijn, knager, fret, vogel en reptiel. Voor andere diersoorten, zoals vissen, zullen de termen anders zijn en is de App mogelijk minder geschikt. Dat neemt niet weg dat een deel van de functies ook voor andere huisdieren handig kunnen zijn.