Vitaux en Jacker.nl hebben de krachten gebundeld om Videobellen te introduceren bij dierenartsen. Videobellen is mogelijk via de HuisdierenApp en via de eigen praktijkwebsite.

Jacker.nl levert de techniek – via een simpele Plug&Play embedcode – en Vitaux is – via haar sterke netwerk in de dierenbranche – eerste contactpersoon voor geïnteresseerden.Wil je meer informatie over Videobellen? Maak direct een Videobel afspraak! Kies hieronder een tijdstip dat u past en bel kosteloos naar Vitaux. Gewoon bellen kan natuurlijk ook: 035-6255185, tijdens werkdagen van 9.00 – 18.00u

Videobellen is een telefonisch consult met visuele ondersteuning. Het biedt dierenarts de mogelijkheid om op afstand advies te geven aan de huisdiereigenaar. Het is ideaal voor mensen zonder vervoer of angstige dieren, maar zeker in deze tijd van COVID-19 waarbij extern contact wordt afgeraden of niet mogelijk is, kan dit systeem een hele goede oplossing zijn!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw praktijk? Een mail sturen kan ook: pascale@vitaux.nl (Scroll naar beneden)

Alles in de buurt in één app
Naast de gedragsdeskundigen staan ook alle Alle dichtstbijzijnde dierenartsen, gedragsdeskundigen, dierenspeciaalzaken, pensions, trimsalons, uitlaatgebieden, evenementen etc. in één handige app.

Lekker uitlaten en loslopen
Met je hond uitwaaien op het strand, wandelen in het bos of zwemmen in een plas? Op de HuisdierenApp vind je de lekkerste uitlaatplekken en losloopgebieden.

Behandelingen of medicatie nodig? Seintje?
Met onze medische herinneringenservice vergeet je je huisdier nooit meer te ontwormen, te ontvlooien of medicijnen te geven. Zo houden we samen je huisdier gezond.