Een heerlijk Twitterdraadje vol gekke verhalen en foto’s van avontuurlijke en inbrekende katten gaat viraal. Het begon allemaal met een opvallende tweet van ene Michael Hubank, die onlangs uit nieuwsgierigheid een kijkje nam op een vastgoedwebsite, nadat zijn buren hun huis te koop hadden gezet. Wat zag de Brit op het bewuste zoekertje? Zijn kat, languit op het bed van de buren.

Dokter Michael Hubank is hoofd klinische genoomanalyse in het Royal Marsden- ziekenhuis in Londen, een gespecialiseerd ziekenhuis voor kankerbehandeling. Hij post geregeld op Twitter over zijn job, maar zondag liet hij het internet ontploffen met… zijn kat. 

“De buren hebben net hun huis te koop gezet”, schreef de Brit in zijn tweet. “Ik kon het niet laten om even te gaan kijken op huizenwebsite Zoopla. Dat is onze verdomde kat.” Op de bijgevoegde foto is te zien hoe zijn kat doodleuk op het bed van de buren ligt te dollen. In geen tijd ging de tweet viraal, intussen staat de teller al op meer dan 325.000 likes. 

Note: een twitterdraadje: een reeks gekoppelde Tweets van één persoon

Bron: https://www.hln.be/het-leukste-van-het-web/man-ziet-op-vastgoedwebsite-zijn-kat-doodleuk-op-het-bed-van-de-buren-liggen-heerlijk-twitterdraadje-dat-volgt-bevestigt-dat-katten-echte-overlopers-zijn~a7260fe9/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Delen