Het Leukste Huisdier van Nederland is kat Mattie uit Zwanenburg

De zoektocht naar Het Leukste Huisdier van Nederland kwam tot een spetterend einde met een minstens zo spetterende winnaar. Het is officieel: kat Mattie uit Zwanenburg is Het Leukste Huisdier van Nederland! Hij ontving de award van Radio 10 uit handen van Gerard Ekdom.

Wat een beestenbende was het de afgelopen weken. Na een bomvolle aanmeldronde en een bloedstollende stemronde, was het op dierendag zo ver: de ultieme finale van de zoektocht naar Het Leukste Huisdier van Nederland.

Kat Mattie is de allerleukste

De baasjes van kat Mattie, hond Zorro, grijze roodstaart Sjakie, geit Dikke Pop en kip Suki waren allemaal aanwezig bij Radio 10 voor een gigantische beestenbende. Toen de stemmen uiteindelijk geteld waren, kwam kat Mattie als winnaar uit de bus. Die gaat met zijn baasje Giovanna van der Heijden terug naar Zwanenburg met de eeuwige roem, een gigantische bokaal en een fotoshoot op lokatie. Allemaal aangeboden door Radio 10 en Purina.

In samenwerking met Purina

Purina geeft om gezonde katten- en hondenvoeding én om de planeet. Ontdek hier alles over de merken en de beloften van Purina.

Bron: https://www.radio10.nl/ekdomindemorgen/mattie-ontvangt-ultieme-prijs-van-gerard-ekdom

Wist je dat Evelien de Bruijn, de sidekick van Gerard Ekdom, ambassadeur is van het dierendiploma?

Delen